Doelstelling

Doelstelling
We bieden een helpende hand en een luisterend oor voor mensen die op, of onder de armoedegrens leven. Dit betekent voornamelijk doorverwijzen en het op orde brengen van de financiële situatie.
Bestuurssamenstelling

  • Voorzitter: Koning-Banninga, Christina Janny 
  • Secretaris: de Wal-Vieregge, Janneke Maria 
  • Penningmeester: Nieborg, Eline

Beleidsplan
Stichting Azzur helpt elke week cliënten met hun problemen, deze problemen variëren van hulp bij het op orde brengen van hun financiën tot het doorverwijzingen naar maatschappelijke hulp. We kunnen dit blijven uitvoeren door het verkrijgen van de jaarlijkse subsidie en het werven van donateurs. De financiën worden beheerd door de penningmeester en worden gecontroleerd door de boekhouder. De boekhouder maakt vervolgens ook het jaarverslag op.
Beloningsbeleid
Alle bestuursleden werken gratis voor Stichting Azzur. Zij ontvangen onkosten en reisvergoedingen volgens de richtlijnen van de fiscus.
Uitgeoefende activiteiten
De vrijwilliger van Azzur adviseert, begeleidt en ondersteunt met diensten en goederen. De persoon blijft centraal staan en behoudt zijn eigen verantwoordelijkheid. Azzur werkt met vakbekwame en betrouwbare vrijwilligers en handelt conform de wet op de privacy. Wij helpen niet alleen cliënten met praktische zaken zoals financiën beheer maar helpen de cliënten ook met materiële hulp.
Financiële verantwoording